Restekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal. Rør appelsinsaft i sammen med mel og bagepulver. Bland det hakkede fyld med mel og rør det i dejen.
Kom dejen i en velsmurt Sandkageform(1½ liter) og bag kagen 1-1¼ time ved 175 grader. |
|
Opskriften er vist 10536 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg fyldte 50 g. hk. valnødder, 75 g. hk. chokolade og 100 g. hk. figner i min kage - plus 100 g. mere mel. Den blev perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne