Radiotærte (kikskage)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Beklæd en aflang form med bagepapir.
Smelt palmin på svag varme til den er næsten smeltet. Tag kasserollen fra varmen og lad palminen smelte færdig. Pisk æg og flormelis hvidt og luftig. Tilsæt kakao og rør det i massen, til den er uden klumper. Hæld noget af palminen i æggemassen, bland det og hæld resten af palminen i, lidt ad gangen. Rør kraftigt mellem hver gang, så massen ikke skiller. Bred et lag af cremen ud i formen, læg et lag kiks over, så de ligger tæt. Fortsæt med at lægge kiks og chokolade i lag. Øverste lag skal være chokolade. Stil kikskagen i køleskabet til den er stiv. Dæk den til, når den er stiv, men lad den stå ca 1 døgn og trække. Vend kagen ud og skær den i pæne skiver. Servér den kold. |
|
Opskriften er vist 47649 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (78 stemmer) |
|
Kommentarer linda j - 2010-12-06 12:11:19 mumse kikskage Per - 2009-12-06 09:54:30 Lidt for mange kiks, den var svær at skære uden at den knækkede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne