Oldemors gode kaffekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Her piskes de hele æg til en tynd æggesnaps med sukkeret, inden det afsvalede smør røres i lidt efter lidt, og det er meget vigtigt at smørret ikke er for varmt, så falder æggesnapsen sammen. Nu røres vanillesukker, creme fraiche, kaffefløden i sammen med mel, bagepulver og kakao. Dejen røres sammen med en ske, skal blandes og dog være let. Måske skal de sigte kakaoen i, for den kan være klumpet. Dejen hældes i en aflang smurt form, drysset med rasp og skal rumme ca. 1 liter. Bager på en rist på nederste rille ved 200 grader i ca. 45-50 minutter, afsvaler lidt i formen, inden kagen vendes ud på en rist.
|
|
Opskriften er vist 16830 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne