Nem og saftig chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rører smør og sukker blødt og pisker heri æggene et ad gangen, hvorefter mel, bagepulver, vanillesukker og kakao blandes i skiftevis med den kolde fløde. Rør dejen hurtig sammen med en ske, ikke med maskine.
Hæld dejen over i en velsmurt form, der er drysset med rasp, og formen skal rumme ca. 1½ liter. Bager på en rist på nederste rille ved knap 200 grader C. alm. ovn i 50-55 minutter. Prøv med en strikkepind, om kagen er bagt. Den afsvaler lidt i formen og vendes derefter ud på en rist. |
|
Opskriften er vist 176143 gange,
og udskrevet 1933 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Annurh - 2017-07-04 19:30:03 I min spontane lyst til chokoladekage, fandt jeg denne opskrift på en lille chokolade kage . Og da jeg er fliggtig læser af kommenterene, vil jeg også ligge en nu da kagen er færdig, bagt og smagt = Det er en lækker enkel chokoladekage, jeg benyttede mælk istedet og så gav jeg den 180c i 40 minutter . (I min ovn, den perfekte timing) Der er en person der skriver den tør, min er ikke blevet tør ! Tak for en super lækker og hurtig opskrift. June - 2016-02-17 20:57:33 200 grader er for meget hvis den skal have 50/55 minutter, min blev detsværre ret hurtigt brændt i kanten. Kunne dog redes:) gav den 40 minutter med 150 grader Mille - 2015-09-26 13:46:11 Jeg lavede kagen men den skulle have over 20min. i ovnen. Mig - 2014-08-05 11:06:17 I gang med at bage den håber den blir god : ) anonym - 2014-03-27 15:37:05 bagetid 45 min. lille springform Diana - 2013-07-03 16:52:52 Jeg brugte også mælk og ingen rasp, bare en smurt form og efter 48 min skulle den godt nok ud. Den havde fået lige lidt for meget varme i kanterne. Den var færdig og smagte dejligt, men næste gang giver jeg den lidt mindre tid eller mindre varme og lidt længere tid. Ida :-) - 2013-03-06 15:39:07 Den er super lækker, og hvis man putter mørk chokolade stumper i er den helt fantastisk! - Kan klart andbefales! Maja - 2013-02-23 17:10:11 Jeg synes at den er herlig, jeg brugte også mælk i stedet for kaffefløde Tør-i-kæften - 2013-02-11 21:32:48 Den er nem ja... saftig NEJ! Har aldrig nogensinde været så tør i kæften før. nogen vil nok mene at jeg har lavet en fejl, men nej! Alle mine venner har også prøvet med samme tøre resultat... spild af tid! anonym - 2013-01-27 14:34:47 Kan man godt bruge margarine istedet for smør? Man kan bare gøre margarinen blød. TAK PÅ FORHÅND? :D julia - 2011-12-23 19:10:36 den er super god den bedste jeg har smagt men jeg satte altså mælk i stedet for kaffefløde og hakket chokoladestykker i Sif - 2011-02-16 15:50:22 Rigtig dejlig kage :) Men jeg brugte nu mælk i stedet for kaffefløde, og så puttede jeg også chokoladestykker i! Julie - 2011-02-03 14:19:00 Skal bage den idag, skal nemlig have kage med imorgen til min klasse :-). Håber den er god! :-) Lene - 2011-01-19 14:43:55 rigtigt god! anonym - 2010-11-21 15:49:44 Den ser lækker og nem ud og min kage står i ovnen virkelig lækker. Lene - 2010-02-21 19:36:03 Rigtig go kage, har puttet mælk i istedet for fløde, og har puttet valnødder i, smager så fantastisk :) kit og kat - 2008-04-11 19:03:01 hmm , kunne ha' været bedre, vi kunne ik lide at der var kaffefløde i , så da vi lavede den anden gang kom vi mælk i , meget bedre siger jeg bare. emma - 2008-01-12 13:35:11 den er meget bedere uden kaffefløde! men ellers er den da helt okaj. Line - 2007-09-12 18:24:14 Virkelig dejlig chokoladekage! Prøv at komme nogle små hakket chokoladestykker i - så er den bare herlig! :) Jeanette - 2007-05-17 16:34:03 Hvis man kommer noget grofthakket mørkt chokolade i i stedet for en af spiskefulde kakao, så bliver den simpelthen kanon tror det er den bedste nogensinde! sahra - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk kage Smukke Lena og Smukke Fie.. - 2005-01-01 01:01:01 Det er den bedste kage vi nogensinde har smagt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne