Mormors kage
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Begynd med fyldet. Udblød rosinerne i madeira eller portvin 1 time. Hak chokolade og nødder. Rør blødt smør eller margarine godt med sukkeret. Rør æggene i et ad gangen, rør godt efter hvert æg. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammen med rosiner med væde. Kom dejen i en velsmurt sandkageform (1½ liter). Bag kagen ved 175° 1-11/4 time.
|
|
Opskriften er vist 18972 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne