Koldingkage

Koldingkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
150 g.rosiner
75 g.valnødder
150 g.sukker
225 g.hvedemel
150 g.smør
2 tsk.bagepulver
250 g.æblemos
0.5 tsk.salt
1 tsk.kanel
 
Opskrift:
Pisk æggene og sukker let og skummende. Rør det blødgjorte smør i sammen med æblemos, kanel, rosiner og grofthakkede valnødder. Bland mel med bagepulver og salt. Sigt det i og rør dejen sammen. Hæld dejen i en smurt sandkageform (1.5 liter). Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i ca 1 time. Lad kagen stå en time i formen, før den vendes ud på risten og afkøles. Hakkede hasselnødder eller mandler kan anvendes i stedet for valnøddekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 15351 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-06 15:25:50
Jeg vil foreslå en pænere tone og uden bandeord.

  -   2005-01-01 01:01:01
en super lækker kage. en tilføjelse: smager skide godt med cremefraise. Skal prøves