Koldingkage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene og sukker let og skummende. Rør det blødgjorte smør i sammen med æblemos, kanel, rosiner og grofthakkede valnødder. Bland mel med bagepulver og salt. Sigt det i og rør dejen sammen. Hæld dejen i en smurt sandkageform (1.5 liter). Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i ca 1 time. Lad kagen stå en time i formen, før den vendes ud på risten og afkøles. Hakkede hasselnødder eller mandler kan anvendes i stedet for valnøddekerner.
|
|
Opskriften er vist 15351 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - til Per - 2009-05-06 15:25:50 Jeg vil foreslå en pænere tone og uden bandeord. Caroline og Astrid - 2005-01-01 01:01:01 en super lækker kage. en tilføjelse: smager skide godt med cremefraise. Skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne