Julekage med frugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof og sukker luftig. Del æggene og tilsæt æggeblommerne, én ad gangen, under kraftig omrøring. Gem hviderne. Hæld væsken fra cocktailbærrene, men gem det. Hak bærrene og bland dem, rosiner og appelsinskal med 1 dl af melet og rør det hele i æggedejen. Tilsæt mandler, citronskal og 2 spsk af lage fra cocktailbærrene. Bland resten af melet med bagepulveret og rør det i. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel dejen i en godt smurt og raspet aflang form, der rummer ca 2 l. Bag kagen ved 175 grader på nederste rille i ca 1 time, eller til kagen virker gennembagt. Prøv med en kødnål om kagen er færdig. Lad kagen køle ca 5 min inden den vendes ud.
|
|
Opskriften er vist 13460 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne