Honningkagen fra Købmandsgården
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Honningen må evt. smeltes, hvis den er meget fast, og røres derefter blød med smør og farin. Heri piskes æggene, og til sidst mel med bagepulver og krydderier samt revet appelsinskal. Alt røres let sammen, men dejen skal dog blandes.
Kommes i en velsmurt form, der er drysset med rasp og rummer ca.1½ liter. Bager på den nederste rille ved 150-175° i 60 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt. Lad den afsvale lidt i formen, og derpå vendes den ud og afsvaler på en rist. Er meget fin og saftig, og smager nok bedst med smør! |
|
Opskriften er vist 15771 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2010-11-13 17:17:02 Sidder lige og spiser et lunt stykke af denne honningkage, med lidt smør på. Den er rigtig rigtig god. Jeg har bagt den uden appelsinskal. Det er ikke sidste gang jeg bager denne kage.....kan klart anbefales!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne