Honningkagen fra Købmandsgården

Honningkagen fra Købmandsgården, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.smør
200 g.honning
150 g.farin, lyst eller mørkt
3 æg
225 g.hvedemel
 strøget tsk bagepulver
2 tsk.kanel
1 tsk.ingefær
1 tsk.nellike
 evt. lidt revet appelsinskal
 
Opskrift:
Honningen må evt. smeltes, hvis den er meget fast, og røres derefter blød med smør og farin. Heri piskes æggene, og til sidst mel med bagepulver og krydderier samt revet appelsinskal. Alt røres let sammen, men dejen skal dog blandes.

Kommes i en velsmurt form, der er drysset med rasp og rummer ca.1½ liter. Bager på den nederste rille ved 150-175° i 60 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt.

Lad den afsvale lidt i formen, og derpå vendes den ud og afsvaler på en rist. Er meget fin og saftig, og smager nok bedst med smør!





karakterer:
Opskriften er vist 15771 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-13 17:17:02
Sidder lige og spiser et lunt stykke af denne honningkage, med lidt smør på. Den er rigtig rigtig god. Jeg har bagt den uden appelsinskal. Det er ikke sidste gang jeg bager denne kage.....kan klart anbefales!!!