Hjerting sandkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smør røres godt med flormelis, æggene tilsættes ét ad gangen. Det sigtede mel og bagepulver tilsættes. Til sidst røres chokoladestykkerne og de snittede mandler i.
Dejen hældes i en smurt franskbrødsform. Bages ved 180 grader i ca. 55 min |
|
Opskriften er vist 24199 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-23 12:57:21 Jeg søgte efter en gammel opskrift, der hedder "pund til pund og 8 æg". Den har jeg ikke fundet, der skulle ikke bagepulver i, men ellers ligner den nok. lene_lykke - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har brugt 5 æg og givet kagen 65 min. Jeg har samtidig brugt pålægschokolade, den er blevet MEGET lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne