Hjerting sandkage

Hjerting sandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
75 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Opskrift:
Smør røres godt med flormelis, æggene tilsættes ét ad gangen. Det sigtede mel og bagepulver tilsættes. Til sidst røres chokoladestykkerne og de snittede mandler i.

Dejen hældes i en smurt franskbrødsform. Bages ved 180 grader i ca. 55 min





karakterer:
Opskriften er vist 24199 gange,
og udskrevet 475 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21973 (5231 kcal)
KJ pr. Portion 21973 (5231 kcal)
Vægt ialt 1255 gram
Vægt pr. Portion 1255 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1750 KJ (416 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 24.0 gram
Kulhydrat 44.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-23 12:57:21
Jeg søgte efter en gammel opskrift, der hedder "pund til pund og 8 æg". Den har jeg ikke fundet, der skulle ikke bagepulver i, men ellers ligner den nok.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har brugt 5 æg og givet kagen 65 min. Jeg har samtidig brugt pålægschokolade, den er blevet MEGET lækker