Fristende chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag fedtstoffet frem, så det når at blive blødt.
Bland mælk, 1 dl flormelis og kog det i en kasserolle. Kog det i 2 min under piskning og lad det derefter køle. Bland det bløde fedtstof med resten af flormelissen. Pisk æggene sammen ét ad gangen og rør dem i fedtstoffet. Tilsæt mel, bagepulver, salt og kakao og rør godt rundt. Mal nøddekernerne og rør dem i. Smør en kageform og hæld dejen i. Bag kagen ved 175 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca. 25-30 minutter. Vend kagen ud på et fad. Smelt chokoladen sammen med creme fraiche i et vandbad. Rør i det hele tiden. Bred glasuren over den kolde kage og lad den stivne inden servering. |
|
Opskriften er vist 69886 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer lisea - 2016-10-18 14:45:04 det vil jeg også gerne vide Lisea ;) Lisea - 2016-08-13 20:33:14 Hvornår kommer man mælken med flormelis i? Stephanie Cyrus - 2012-05-15 19:52:45 Den er mega god. Brugte den til min fødselsag vi blev 61 og alle ville have opskriften på den. Mums...?.:-) anonym - 2011-08-30 19:47:28 den ser ret god ud Per - 2010-03-13 16:11:26 En ret gennemtrængende smag af kakao. hugo - 2007-07-20 02:17:48 mums her fra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne