Frijsenborgkage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Margarinen røres blød, sukkeret drysses i, hele æg tilsættes - ét af gangen. Mel, bagepulver og vanille sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skylles, tørres og deles. Kærnehuset skæres bort. De skæres i småstykker og blandes i dejen sammen med de skoldede, afdryppede rosiner. Dejen fyldes i en smørsmurt, melstrøet sandkageform, der sættes i en kold ovn og bages i 1 time ved 185°.
|
|
Opskriften er vist 10708 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne