Fin chokoladekage

Fin chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.smør
 dl.Kaffefløde 9%
175 g.sukker
250 g.hvedemel
3 æg
2 tsk.bagepulver
2 tsk.vanillesukker
150 g.mørk chokolade
1 spsk.kakao
 
 Glasur:
100-150 g.chokolade
 
Opskrift:
Rør smør godt sammen med sukker og rør æggeblommerne i en ad gangen. Rør vanilje i. Smelt chokolade og kakao sammen i fløden. Lad det svale lidt, inden det røres i dejen. Bland bagepulver i melet og rør det i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst.

Hæld dejen i en smurt sandkageform, 1 ½ l. Bag kagen ved 175 grader i ca. 50-60 min.

Skær kagen fri fra formen, lige efter den er taget ud af ovnen. Når kagen er helt kold, vendes den ud af formen. Smelt chokolade over vandbad eller ved meget svag varme. Fordel det over den bagte kage.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-02 12:40:42
den er den kage man skulle safer for dronnigen :)

  -   2005-01-01 01:01:01
God i smagen, men for tør.