Fin chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør godt sammen med sukker og rør æggeblommerne i en ad gangen. Rør vanilje i. Smelt chokolade og kakao sammen i fløden. Lad det svale lidt, inden det røres i dejen. Bland bagepulver i melet og rør det i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst. Hæld dejen i en smurt sandkageform, 1 ½ l. Bag kagen ved 175 grader i ca. 50-60 min. Skær kagen fri fra formen, lige efter den er taget ud af ovnen. Når kagen er helt kold, vendes den ud af formen. Smelt chokolade over vandbad eller ved meget svag varme. Fordel det over den bagte kage. |
|
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer den søde - 2012-04-02 12:40:42 den er den kage man skulle safer for dronnigen :) Stine - 2005-01-01 01:01:01 God i smagen, men for tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne