Figenkage
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør smør og sukker sammen og rør æggene i ét ad gangen.
Tilsæt finthakkede figner, citronskal, hakkede hasselnødder eller mandler og mel blandet med bagepulver. Rør mælken i. Kom dejen i en velsmurt form, der kan rumme 1 liter. Bag kagen på nederste rille i ovnen ved 175 grader C. Alm. ovn på midterste rille i 50 minutter. |
|
Opskriften er vist 31823 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne