Figenkage

Figenkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Figenkage, billede 4 Figenkage, billede 1 Figenkage, billede 2 Figenkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
120 g.sukker
3 æg
150 g.tørrede figner
1 citron reven skal heraf
50 g.hasselnøddekerner
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Rør smør og sukker sammen og rør æggene i ét ad gangen.

Tilsæt finthakkede figner, citronskal, hakkede hasselnødder eller mandler og mel blandet med bagepulver.
Rør mælken i.

Kom dejen i en velsmurt form, der kan rumme 1 liter. Bag kagen på nederste rille i ovnen ved 175 grader C. Alm. ovn på midterste rille i 50 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 32011 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu