Engelsk sirupskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarine og sirup i en gryde. Rør blandingen ensartet og lad den afkøle til den er lunken.
Skold og smut mandlerne. Tag 5-6 stykker fra og hak resten groft. Pisk æggene lyse og skummende med sukker og rør margarine og sirup i. Bland mel med bagepulver, kanel, nelliker, rosiner og mandler og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt sandkageform (1½ liter). Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 170° i ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 22961 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer ??? - 2016-04-05 19:15:52 Hvad med de sidste mandler? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne