Ellens gode kokoskage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du rører smør og flormelis godt, og heri piskes æggene et ad gangen. Kokosmel, hvedemel, bagepulver, appelsinskal og –saft samt fløden røres i lidt efter lidt, og dejen røres hurtigt sammen.
En form, der rummer 2 liter, smøres godt og drysses med rasp. Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 1 lille time. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt. Den står lidt i formen, inden den 10 min. efter vendes ud og afsvales på en rist. Kan oversmøres med glasuren, der er rørt sammen, og pyntes med kokosmel. |
|
Opskriften er vist 59815 gange,
og udskrevet 1140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-04-09 08:33:46 Kan man ikke bruge bagepapir Sofie - 2014-09-21 10:00:28 Min kage brændte selv om den kun fik 40 min på 200 grader? Marie - 2005-01-01 01:01:01 Super god kage. Bliver endnu bedre med chokolade stykker i! Man kan godt bruge appelsinjuice istedet for revet appelsin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne