Chokoladekage med rosiner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt, til det er let og luftig, æggeblommerne røres i én ad gangen. Tilsæt kakao og rosiner. Bland fløde og mælk og rør det skiftevis med melet, der er blandet med bagepulveret. Æggehviderne piskes helt stive og vendes forsigtigt i til slut. Fyld dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader i ca 50 min. Lad kagen stå og svale lidt af, inden den tages ud af formen. Når den er taget ud, køler den af på en bagerist. Sigt lidt flormelis over kagen.
|
|
Opskriften er vist 11676 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne