Brun Engelsk Søsterkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen røres godt sammen med de 200 g sukker.
Æggene piskes sammen og tilsættes.
Melet blandes og kommes i skiftevis med mælken.
Rosiner tilsættes evt.
Bages ca. 1 1/4 time ved 185 grader. |
|
Opskriften er vist 38352 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-27 13:26:29 Helt ærligt - dette er jo bare opskriften der står bag på et brev brunt bagepulver. Hvis man skal skrive den af, så tilføj venligst BRUNT bagepulver, ellers bliver den vist lidt tam! heidi - 2009-10-11 23:32:47 super god kage godt krydret Annie - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tilsætter cocktailbær, hakkede hasselnødder, mandler, kandiseret appelsinskal efter smag og selvfølgelig et drys hakkede mandler og sukker på toppen inden kagen puttes i ovnen. Husk evt. at komme stanniol på i slutningen af bagningen Yvonne - 2005-01-01 01:01:01 jeg lavede kagen og puttede lidt reven gulerødder og hakkede hasselnødder i og folk elsker den Rikke - 2005-01-01 01:01:01 bør der ikke stå et brev brunt bagepulver? Benjamin Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil anbefale at der kun bruges 400 g. mel og 2 dl. mælk, ellers mister kagen lidt af den søde smag den er tilegnet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne