Birkeskage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Birkes Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt så resten af ingredienserne undtagen creme fraiche, som røres i til allersidst. Dejen hældes i en smurt sandkageform og bages ved 180C i ca. 50 min. Når birkeskagen er kold, deles den i to eller tre lag, som smøres med et tyndt lag abrikosmarmelade, og kagen lægges sammen igen.
|
|
Opskriften er vist 12557 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne