Sandkage med appelsin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 125618 gange,
og udskrevet 3233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2014-05-24 16:09:55 Det er en udmærket kage. Saft fra en hel appelsin til glasur var ALT for meget. Tror jeg puttede 300 gram flormelis i! Og glasuren var alligevel ret flydende. Men for meget glasur skadede ikke ;) Viktor - 2013-01-28 13:18:21 Det er den bedtse kage jeg har smagt, fuck den er god! :-) irak - 2011-05-25 12:32:41 Jeg synes den er dårlig fordi den er svært at lave og den smager af ingen ting mig - 2010-10-12 19:11:27 hvorfor vil den ikke hæve?? Michelle - 2010-06-27 18:28:19 den smager rigtig godt -men jeg brugte appelsin juice jjjuuummmm vibeke - 2010-02-25 17:42:01 ejjjj den er bare god denne opskrift prøv den med banan,appelsin,og en pose hvide chokolade knapper anonym - 2009-01-21 22:40:17 til glasuren skal man bare bruge citron saft i stedet for appelsin saft mums Margit - 2008-12-23 13:11:40 Jeg kogte en lage af saft fra en appelsin og ½ dl sukker - den hældte jeg over den varme kage. Det virkede godt og gav en saftig kage. Dorthe og Søren - 2008-04-14 20:12:23 Super kage, nem at lave, men lidt kedelig glasur. den bedste kok - 2008-03-26 15:43:52 nem og og smager godt.. , men også helst uden glasur.. :-) sofie og anne - 2007-05-13 18:12:43 den var rigtig god. Men glasuren var ikk" så god verner - 2007-03-05 13:24:37 Det er min generalprøve udi bagningens kunst, hvad angår skærekager. :-) sandra - 2005-01-01 01:01:01 den var rigtig god** |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne