Banankage med pecannødder

Banankage med pecannødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75 dl.spiseolie
0.5 tsk.Natron
2 dl.honning
1 stor eller 2 små bananer
2 æg
½ dl.yoghurt
5 dl.hvedemel
½ dl.pekannødder
2 tsk.bagepulver
 smør og mel til formen
 
Opskrift:
Pisk olie, honning og æg sammen i en stor skål til en rigtig luftig masse. Bland mel, bagepulver og bikarbonat godt. Mos bananerne helt f.eks. med en gaffel. Vend først melblandingen og derefter forsigtigt bananmos, yoghurt og pekannødder i æggedejen. Hæld dejen i en smurt og melet form og bag kagen ved 180 grader på midterste rille i ca 1 time til den har fået farve og er gennembagt. Server kagen lun eller kold.

Tips:

I stedet for pekannødder kan du bruge andre nødder, eller helt undlade dem.





karakterer:
Opskriften er vist 10918 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu