Smørrebrødskager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Arbejd sirup, farin, ingefær, citronskal, fedtstof og fløde sammen i en skål.
Bland bikarbonat med det meste af melet og tilsæt det efterhånden mens du arbejder dejen sammen. Tag dejen op når den begynder at blive fast og ælt resten af melet ind i den på et melet bord. Stil dejen koldt 30 min. Rul dejen ud til en ca 4 mm tyk plade og stik runde kager ud med et glas eller ligende, ca 10 cm i diameter. Læg kagerne på en plade med pagepapir eller en godt smurt plade. Bag kagerne ved 200 grader i ca 10 min. |
|
Opskriften er vist 14468 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2019-06-15 18:27:30 Dette er ikke en smørrebrødskage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne