Smørrebrødskager

Smørrebrødskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.sirup
2 dl.farin
1 tsk.stødt ingefær
1 citron reven skal heraf
125 g.smør
1 dl.kaffefløde
0.5 tsk.natron
7.5 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Arbejd sirup, farin, ingefær, citronskal, fedtstof og fløde sammen i en skål.

Bland bikarbonat med det meste af melet og tilsæt det efterhånden mens du arbejder dejen sammen.

Tag dejen op når den begynder at blive fast og ælt resten af melet ind i den på et melet bord.
Stil dejen koldt 30 min.

Rul dejen ud til en ca 4 mm tyk plade og stik runde kager ud med et glas eller ligende, ca 10 cm i diameter.

Læg kagerne på en plade med pagepapir eller en godt smurt plade.

Bag kagerne ved 200 grader i ca 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 14468 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-15 18:27:30
Dette er ikke en smørrebrødskage