Parmesanbrød
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og varm det, til det er fingervarmt. Smuldr gæren i en skål og hæld dejvæsken over, rør rundt. Bland mel, salt, ½ dl parmesanost og ½ spsk oregano. Kom det i skålen. Arbejd dejen smidig og lad den hæve til dobbelt størrelse, ca 30 min. Læg dejen ud på et bord og rul den ud til en længde. Skær længden i tyve stykker. Form stykkerne til runde boller og læg 14 af bollerne i 2 rækker i en smurt, aflang form, ca 2 l. Pensl bollerne med smeltet smør. Placér resten af bollerne ovenpå i rillen mellem de 2 rækker, pensl med fedtstof og drys resten af osten blandet med resten af oregano over. Dæk det til og lad det hæve i 30-35 min. Bages ved 200 grader i ca 40 min på nederste rille. Lad brødet køle og vend det ud på en rist.
|
|
Opskriften er vist 10357 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Paul - 2010-10-31 14:20:42 meget let at lave og med nemme ingredienser. Lad lige brødet køle lidt før du tager den ud af formen ellers hænger den ikke så godt sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne