Nøddefranskbrød
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen indtil den er ensartet. Hæver i ca. 15 min et lunt sted - tildækket.
Dejen deles i tre dele som formes til franskbrød og lægges i franskbrødsforme. Hæver igen ca. 45 min på et lunt sted - tildækket. Inden brødene sættes i ovnen, stryges de med æggehvide og drysses med sukker og nødder (husk nødderne først). Bages på ovnens nederste rille ved 200-220 grader ca. 30 min. Egner sig til dybfrysning, husk at fryse brødet ned medens det er håndvarmt. |
|
Opskriften er vist 9247 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne