Magdalenatærte

Magdalenatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
4 æggehvider
 dl.sukker
 
 Fyld:
100 g.smør
100 g.god mørk chokolade
2 tsk.Kaffe. instant. pulver
0.75 dl.sukker
2 æggeblommer
½ dl.madeira
 
 Garnering:
3 dl.piskefløde
½ dl.ristede mandelflager
 
Opskrift:
Beklæd en form til lagkagebunde med smurt bagepapir. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i skummet. Bred 1/3 del af dejen ud i formen og bag den ved 150 grader på nederste rille i ca. 25 min, så bundene bliver sprøde og får farve. Gentag dette 2 gange, så du får i alt 3 marengsbunde. Kom fedtstoffet i en skål og stil den i vandbad i en kasserolle. Kom chokoladen i i mindre stykker og varm den, til den smelter. Tag skålen op ad vandet og rør rundt, så blandingen køler. Tilsæt kaffepulver, sukker, æggeblommer og madeira. Rør massen jævn og glat og lad den blive helt kold.

Bred chokoladecremen på to af bundene. Læg dem sammen og dæk med den tredje bund. Pisk fløden til skum bred det over tærten og drys med ristede mandelflager.





karakterer:
Opskriften er vist 9364 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu