Magdalenatærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd en form til lagkagebunde med smurt bagepapir. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i skummet. Bred 1/3 del af dejen ud i formen og bag den ved 150 grader på nederste rille i ca. 25 min, så bundene bliver sprøde og får farve. Gentag dette 2 gange, så du får i alt 3 marengsbunde. Kom fedtstoffet i en skål og stil den i vandbad i en kasserolle. Kom chokoladen i i mindre stykker og varm den, til den smelter. Tag skålen op ad vandet og rør rundt, så blandingen køler. Tilsæt kaffepulver, sukker, æggeblommer og madeira. Rør massen jævn og glat og lad den blive helt kold.
Bred chokoladecremen på to af bundene. Læg dem sammen og dæk med den tredje bund. Pisk fløden til skum bred det over tærten og drys med ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 9356 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne