Kvarkfranskbrød

Kvarkfranskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
 dl.mælk, lunet
100 g.kvark 5 %, naturel
½ spsk.salt
25 g.margarine, blødt
75 g.fuldkornshvedemel
450 g.hvedemel
 
 Pensling:
 fløde
 
Opskrift:
Gær udrøres i den lune mælk, kvark, salt og margarine tilsættes. Melet røres i lidt efter lidt, og dejen æltes til sidst, forhæver ca. 20 minutter et lunt sted. Dejen slås ned og æltes godt igennem. Formes til 1 lille rundt franskbrød, efterhæver ca. 20 minutter. Brødet ridses og pensles, drys med fuldkornsmel. Bag brødet ved 200 grader i ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 10868 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu