Kvarkfranskbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Indsendt : |
|
|
Gær udrøres i den lune mælk, kvark, salt og margarine tilsættes. Melet røres i lidt efter lidt, og dejen æltes til sidst, forhæver ca. 20 minutter et lunt sted. Dejen slås ned og æltes godt igennem. Formes til 1 lille rundt franskbrød, efterhæver ca. 20 minutter. Brødet ridses og pensles, drys med fuldkornsmel. Bag brødet ved 200 grader i ca. 40 minutter.
|
|
Opskriften er vist 10868 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne