Lækkert hvidt brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld håndvarmt vand i en skål. Smuldr gæren ned i og rør rundt til den er op- løst. Tilsæt salt, durummel og 3 dl af hvedemelet og arbejd dejen kraftigt igennem.
Tilsæt evt. mere mel, hvis det behøves. Drys lidt mel over dejen og lad hæve til dobbelt størrelse i ca. 40 min. Tag dejen op og læg den på et melet bord og ælt den smidig. Del dejen i to dele og form hver del til et brød. Læg dem på en smurt plade og lad dem efterhæve under et klæde i ca. 20 min. Pensl brødene med vand og bag dem ved 275 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca. 20 min. Hvis du vil have en blød skorpe, kan du pensle brødene med lidt vand efter bagning. |
|
Opskriften er vist 30279 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-09-26 11:46:50 Kan dejen stå hele natten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne