Franske vafler med trøffelcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej Indsendt : Red : |
|
|
Rul dejen ud, så den er ca. 1 cm tyk. Stik 24 kager ud med en oval form, ca. 5 cm i diameter på den lange led.
Drys sukker på bordet og rul kagerne ud på begge sider med en kagerulle med mønster på, så de bliver helt tynde. Lad dem derefter hvile et øjeblik. Læg dem på en smurt plade eller bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 grader på midterste rille i ca. 10 min, til de er gyldne. Lad dem køle på en rist. Rør fedtstof, kakao og flormelis sammen. Tilsæt cognac og rør cremen smidig. Læg vaflerne sammen med cremen lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 22674 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-18 21:41:53 Det rigtig dejligt vil smage endu bedre med vaffel dej Deanie - 2005-01-01 01:01:01 Det er en vidunderlig creme. Den kan også laves med andet spiritus. Jeg har prøvet Chokoladelikør. Mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne