Franske vafler med trøffelcreme

Franske vafler med trøffelcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

KagerRet : Kager - Vafler

Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200-225 g.frossen butterdej
 sukker til udrulning
 
 Trøffel creme:
75 g.smør
3 spsk.kakao
 dl.flormelis
2-3 spsk.cognac
 
Opskrift:
Rul dejen ud, så den er ca. 1 cm tyk. Stik 24 kager ud med en oval form, ca. 5 cm i diameter på den lange led.

Drys sukker på bordet og rul kagerne ud på begge sider med en kagerulle med mønster på, så de bliver helt tynde. Lad dem derefter hvile et øjeblik.

Læg dem på en smurt plade eller bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 grader på midterste rille i ca. 10 min, til de er gyldne. Lad dem køle på en rist.

Rør fedtstof, kakao og flormelis sammen. Tilsæt cognac og rør cremen smidig. Læg vaflerne sammen med cremen lige inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 22670 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-18 21:41:53
Det rigtig dejligt vil smage endu bedre med vaffel dej

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en vidunderlig creme. Den kan også laves med andet spiritus. Jeg har prøvet Chokoladelikør. Mums