Golfboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet sammen med mælken og lad væsken blive håndvarm. Smuldr gæren ned i en skål og hæld mælkeblandingen over. Rør rundt til gæren er opløst og tilsæt salt, anis, fennikel, kardemomme, sirup og hvedeflager. Rør rundt og tilsæt 9 dl hvedemel. Arbejd dejen jævn og glat i ca 5 min. Lad den hæve til dobbelt størrelse under et klæde et lunt sted. Lag dejen på et melet bord og arbejd mere mel ind i den, så den bliver smidig og er til at forme. Rul den til en rulle og del den i 12 stykker. Form stykkerne til aflange boller og læg dem på smurte plader. Lad bollerne hæve ca 25 min. Bag bollerne ved 225 grader i ca 12 min på midterste rille. Lad bollerne køle på en rist. Del dem og kom pålæg på. Læg bollerne i små plastposer, luk godt for dem og frys dem ned.
|
|
Opskriften er vist 13400 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne