Petits Choux krans med bær
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og fedtstof i en tykbundet kasserolle. Tilsæt melet ad flere gange under kraftig piskning. Rør indtil du får en jævn dej, som slipper kasserollebunden. Tag kasserolle af varmen og rør i dejen, så den køler noget.
Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Smør pladen og læg dejen i en rund krans, ca 15 cm i diameter i hullet. Bag kransen ved 225 grader på nederste rille til den er gylden, ca 25 min. Tag den ud og lad den køle. Pisk æg og sukker sammen til fyldet så det bliver hvidt og luftigt. Skær et langt snit i vaniljestangen og krab vaniljekornene ud. Kom kornene i æggemassen. Pisk fløden stiv og bland den i massen. Rør punch og flormelis sammen til en stiv glasur. Del kransen i 2 bunde og fyld den med bær og vaniljefløden. Læg kransen på et fad og dryp glasur over. Servér med resten af fløden. |
|
Opskriften er vist 6938 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne