Sneppe med sneppebrød
Hovedingrediens : Vadefugle - Sneppe Indsendt : Red : |
|
|
Gør fuglene i stand og tag indmaden ud.
Pas på gallen der sidder ved leveren.
Hak indmaden meget fint.
Svits det meget finthakkede løg i smør og tilsæt indmaden og lad det steg med i kort tid. Tilsæt fløde og æggeblomme, krydder med salt og peber og tilsæt lidt hakket persille. Smørrist brødene og fordel farsen på dem. Sæt fuglene op ved at stikke det spidse næb mellem underkrop og lårene. Brun fuglene i smørret og krydder dem med salt og peber. Tilsæt fonden og fløden og læg låg på. Snepperne steges i 15-20 minutter. Tag dem op og fjern evt. overflødig fedt fra skyen. Hvis fløden ikke har jævnet sovsen nok, kan man tilsætte lidt maizena. Sæt sneppebrødene under grill i 3 minutter. Flæk fuglen fra halespids til hovedskal og anret på tallerken, sammen med et sneppebrød og lidt sovs. Man spiser hjernen som en stor delikatesse. Byd små stegte kartofler og ristede karljohansvampe til. |
|
Opskriften er vist 19514 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne