Amerikanske Kuvertbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Findel gæren i dejfadet, rør lidt af den lune mælk i og rør gæren glat. Kom resten af mælken i sammen med det meste af melet, salt og sukker. Rør dejen godt. Del smørret i klumper og rør det i dejen lidt efter lidt. Kom evt. lidt mere mel i. Dejen skal være lind og glat.
Del dejen i 12 lige store stykker, der formes til boller og lægges tæt sammen i en lille bradepande, beklædt med bagepapir. Sigt lidt mel over brødene og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Bages på nederste rille ved 225 grader C i 20 – 25 minutter. Afkøles på rist. Kan serveres samlet og de enkelte brød brækkes af og deles i over og underdel. |
|
Opskriften er vist 28480 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2011-02-07 12:30:05 Lækre brød. Jeg lader dem hæve før og efter de er formet til boller. Carsten - 2010-10-15 11:46:27 Prøvede dem og de er super gode. et råd - vær ikke bange for at lade dem hæve i 1 times tid og gerne mere. Indeni er de luftige og udenpå har de en dejlig tynd og sprød skorpe. MAd^manIQ - 2009-03-18 12:33:30 Jeg Håber det kommer til at smage godt og shit hvor er det godt at der en hjemmeside som den her :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne