Salte safrankringler

Salte safrankringler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Krydderurter - Safran

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.mælk
50 g.smeltet smør
1 tsk.salt
1 æg
2 posersafran á ½ g
8-10 dl.hvedemel
1 æg til pensling
 
Opskrift:
Smuldr gæren i en skål, hæld mælken over og rør til gæren er opløst. Tilsæt smeltet smør, salt,æg, safran og 5 dl af melet. Arbejd dejen jævn og smidig. Tilsæt mere mel efterhånden, til dejen bliver fast. Lad dejen hæve mindst 10 min eller til dobbelt størrelse under et viskestkke. Læg dejen på et melet bord og arbejd den smidig. Form den til en lang rulle og del den i 24 stykker. Rul hver bid ud til en ca 30 cm lang snøre og form kringler direkte på en smurt plade. Lad kringlerne hæve i 20-25 min. Pisk kringlerne med sammenpisket æg og bag dem ved 250 grader på midterste rille i ca 8 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8144 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu