Kugelhupf
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren i en skål, tilsæt fingervarmt vand og rør til gæren er opløst. Lad det stå i ca 5 min. Kog mælken, lad den køle og bland den i dejvæsken. Rør sukker og fedtstof luftigt. Pisk æggeblommerne i, en ad gangen og bland gærblandingen i. Bland 2 ½ dl af melet med salt og bland det i. Rør dejen sammen og tilsæt resten af melet, lidt ad gangen. Arbejd dejen blank og smidig. Rør rosiner, reven citronskal og hakket mandler i dejen. Dæk skålen til og lad det hæve 45 min.
Smør imens en form og drys den med hakkede og hele mandler. Hæld dejen i formen. Dæk den med et viskestykke og lad dejen yderligere hæve i 45 min. Bag kagen ved 175 grader på nederste rille i ca 1 time. Servér den afkølet. |
|
Opskriften er vist 6609 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne