Svampesamlerens lammeryg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Lammeryggens fedtlag ridses med en skarp kniv, gnides med salt og reven citronskal.
Kødet lægges i en lille bradepande.
Brunes ca. 20 min. ved 225 grader.
Det afsmeltede fedt hældes fra.
Løget skæres i tern og svitses i margarinen. Risene og de rensede ituskårede svampe svitses med. Blandingen fordeles i bradepanden. Hvidvin, vand, salt og peber tilsættes. Ryggen lægges på en rist over bradepanden. Citronsaften dryppes over. Ryggen vidersteger 3/4 - 1 time ved 160 grader, afhængig af hvor rosa kødet ønskes. Et stegetermometer skal vise 65 - 68 grader midt i fileten. Stegen tages ud og pakkes i alufolie ca. 20 min. Risblandingen mørner videre i ovnen under alufolie imens. Serveres med En grøn salat og evt. groft brød. |
|
Opskriften er vist 12068 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne