Honningskorper
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken i en gryde, hæld mælken i en skål. Smuldr gæren og rør den ud i mælken. Tilsæt olie, honning, salt og grahamsmel.
Hæld hvedemelet i, men gem 1 dl. Rør dejen sammen, begynd at ælte, mens resten at melet tilsættes. Ælt dejen blank på bordet.
Læg dejen tilbage i skålen, som er drysset med lidt mel. Kom et fugtigt viskestykke over. Sæt dejen til lun hævning ¾-1 time.
Tænd ovnen 225º. Ælt dejen let igennem og tril den i en land pølse. Skær den i 12 lige store stykker. Tril stykkerne til aflange boller og læg dem på bagepapir på bageplade. Kom viskestykkerne over. Lad bollerne efterhæve ca. 15 min.
Bag bollerne ca. 12 min. til de er let gyldne på midterste rille. Tag pladen ud og køl bollerne så meget af at du kan holde på dem.
Skær bollerne igennem med en brødkniv, ligesom rundstykker. Sæt de halve boller på pladen med snitfladen opad. Nu skal de tørres, så de ikke bliver bløde i kagedåsen. Sæt bollerne i ovnen 5 min. ved 225º; skru ned til 100º og lad dem stå ca. ½ time, til de er helt tørre og sprøde.
Først når skorperne er kølet helt af, kommes de i en kagedåse, ellers bliver de bløde.
|
|
Opskriften er vist 11145 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne