Risbrød 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Ælt alle ingredienserne sammen til en klæbrig dej som kun lige slipper let. Ælt i ca. 10 min. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse (gerne tildækket et køligt sted, da lang koldhævning giver et mere ”sejt”, saftigt og velsmagende brød med længere holdbarhed).
Slå dejen ned, form den til et brød, og lad den hæve op igen til dobbelt størrelse. Bag brødet ved 200 grader C. i ca. 45 min. (De første 10 min. med damp - placer en bradepande i bunden af ovnen, og tænd ovnen. Når ovnen er varm, sættes brødet ind, og der hældes straks lidt vand i bradepanden. Ovndøren lukkes straks. Gentag det et par gange. Alternativt kan man jævnligt bruse ind i ovnen med en blomsterforstøver). |
|
Opskriften er vist 16935 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne