Kolokythia (Greek Zucchini Balls)
Hovedingrediens : Grøntsager - Zucchini Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Bland den revne zucchini med salt i en skål, og lad det stå i ca. 1 time.
Tryk vandet ud.
Tilsæt æg, feta, oregano, løg, peber og sojapulver og bland godt. Spray en tykbundet kasserolle med olie, tilsæt en stor spsk. smør og lad det smelte over medium varme Steg dejen 1 spsk. af gangen og vend 1 gang. Tilsæt mere smør efter behov mellem hver. Hold de kogte kroketter varme. Tricket er at lade dem blive godt brune inden du vender dem, ellers har de en tendens til at falde fra hinanden. Skulle nogle falde fra hinanden så smid dem ikke ud, de smager stadig fantastiske Tips: For at spare lidt tid med forberedelserne kan du køre zucchini og løg på en foodprocessor. |
|
Opskriften er vist 18960 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne