Stegt hornfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den friskfangede hornfisk renses, skrabes og skylles; finner klippes af.
Fisken udbenes.
Når fisken er gjort i stand, drysses den med lidt salt og "trækker" ca. ½ time i køleskabet.
Saltet skylles af, og fisken deles i passende stykker. Fisken paneres i æg og rasp og steges gyldent i lidt margarine, drysses med salt og peber. Stegetid: 10 - 15 minutter. Tilbehør: Tomaterne udhules - kan fyldes med forskelligt "grønt". Her er brugt fine ærter. Hasselback-kartoflerne bager ca. 5 kvarter i ovnen ved 225. Hasselback-kartofler er skrællede kartofler, rillede foroven - penslet med smeltet smør - tilsættes groft salt inden servering. Sauce: Løget hakkes meget fint og svitses i 20-25 gram margarine. Paprikaen samt tomatfyldet (let hakket) tilsættes. Bovril plus 1½ dl. vand kommes i, friskkværnet peber efter smag. Saucen simrer 10-15 minutter før den jævnes med 1 strøgen spsk. Maizenamel udrørt i ½ dl. mælk. Jævningen piskes i saucen, som derefter bringes i kog. Koger et par minutter. ½ bæger creme fraiche eller 1 dl. piskefløde tilsættes. Til sidst smages der til med tomatpuré |
|
Opskriften er vist 38335 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anny Vesth - 2007-05-09 17:36:00 prøv at stege hornfiskene med carry det smager himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne