Karryfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Fiske dampes i kogelagen til den er mør (ca. 15 min.).
Derefter trækker fisken knap en time i lagen.
Fisken tages op og dryppes af.
Karrydressing: Mayonnaise, saften af ½ citron og fløden smages til med karry. De hakkede løg og æbler vendes i. Den nu afdryppede fisk lægges i serveringsfadet - Karry mayonnaisen hældes over - fisken trækker i ca. 8 timer. Inden servering pyntes med tomatstykker. |
|
Opskriften er vist 8932 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne