Hornfisk på Indisk

Hornfisk på Indisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.Hornfisk
1 stortløg og to fed knust hvidløg
1 lille dåse tomatpasta
1 peberfrugt i strimler
1 spsk.karry
2 Nelliker, hele
1 knsp.kanel og cayennepeber
 salt
 peber
 evt. ½ fiskebouillonterning
 
 
Opskrift:
Hornfisken filetteres, skæres i strimler, dyppes i mel og steges let i margarine på panden. Hornfiskene lægges på en tallerken, panden rengøres.

Løget skæres i store stykker, simrer i lidt smør sammen med hvidløget uden at brune. Tilsæt 2 dl. vand, tomatpastaen og krydderierne. Lad sovsen koge ca. en halv time, hvorefter den eventuelt kan jævnes lidt. Læg nu fiskestykkerne i og lad det koge i cirka 10 minutter.

Der serveres ris og salat til.


Eller røget.
Selvom hornfisk er en mager fisk, er den god at varmeryge i en af de små røgeovne. Før rygningen skal den, som alle andre fisk, saltes godt. Skær fisken i stykker som passer til ovnen. Hæld godt med groft salt over og lad dem stå nogle timer. Skyl stykkerne og tør dem af med et stykke køkkenrulle. Læg dem i rygeovnen og ryg dem ca. 20 minutter. Du må forsøge dig lidt frem. Da fisken er mager, skal den ikke have for meget varme. Det bliver den ekstra tør af.





karakterer:
Opskriften er vist 13579 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu