Hornfisk på Indisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Hornfisken filetteres, skæres i strimler, dyppes i mel og steges let i margarine på panden.
Hornfiskene lægges på en tallerken, panden rengøres.
Løget skæres i store stykker, simrer i lidt smør sammen med hvidløget uden at brune. Tilsæt 2 dl. vand, tomatpastaen og krydderierne. Lad sovsen koge ca. en halv time, hvorefter den eventuelt kan jævnes lidt. Læg nu fiskestykkerne i og lad det koge i cirka 10 minutter. Der serveres ris og salat til. Eller røget. Selvom hornfisk er en mager fisk, er den god at varmeryge i en af de små røgeovne. Før rygningen skal den, som alle andre fisk, saltes godt. Skær fisken i stykker som passer til ovnen. Hæld godt med groft salt over og lad dem stå nogle timer. Skyl stykkerne og tør dem af med et stykke køkkenrulle. Læg dem i rygeovnen og ryg dem ca. 20 minutter. Du må forsøge dig lidt frem. Da fisken er mager, skal den ikke have for meget varme. Det bliver den ekstra tør af. |
|
Opskriften er vist 13579 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne