Hornfisk marineret i hvidløg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Hornfiskene gøres i stand, ben samt finner fjernes, og fiskene skæres i passende stykker.
Pres hvidløgsfedene og rør dem sammen med olien.
Mariner horfiskene heri.
Hornfiskestykkerne steges på en varm pande, herefter sauteres (ristes) majroer, fennikel og peberfrugt.
De anrettes sammen med hornfisken.
Som garniture benyttes grøn salat, hvide kartofler og hvidløgsdressing.
|
|
Opskriften er vist 12102 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne