Rådyrsteg i gryde med kraftig sauce 02
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt af : anja mikkelsen Indsendt : Red : |
|
|
Skrab evt. kødet og lad det ligge fremme i 30-60 min. Brun fedtstoffet i en tilpas stor stegegryde, så stegen ikke ligger helt ud til kanten. Vend stegen og brun den godt over middel varme.
Skræl løgene og skær dem i både. Lad dem stege med i gryden, når halvdelen af stegen er brun. Tilsæt salt, peber, øl, vand, laurbærblade og enebær. Lad stegen simre under låg i 1 1/4 - 1 1/2 time. Kontroller temperaturen med et stegetermometer. Ved 70 grader er kødet rosa indeni og færdig. Tag stegen op og læg den på et skærebræt med folie over. Si skyen i et litermål og tilsæt vand, så der bliver 5 dl. Hæld skyen i en kasserolle. Bland hvedemel og koldt vand og hæld det i skyen. Lad den koge op under stadig omrøring. Lad den simre i 3 min. tilsæt fløde, creme fraiche og madeira eller solbærgele. Lad det koge uden låg i 5 min. og smag til med salt og peber. Skær stegen i tynde skiver og server. Serveringsforslag: Hasselbackkartofler, minimajs, broccoli eller grønne bønner, gele eller syltede løg. Tips: God fornøjelse:-) |
|
Opskriften er vist 20304 gange,
og udskrevet 625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne