Hornfiskesalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Pluk hornfisken i mindre stykker. Del tomater i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær tomatkødet i mindre stykker.
Hak de syltede agurker fint. Hak persillen fint. Bland mayonnaise og afdryppet yoghurt. Smag til med tomatpure, paprika, tabasco, citronsaft, hakket syltet agurk, samt salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10864 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne