Fransk bondesuppe på kylling og oksebryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Bilka Indsendt : Red : |
|
|
Læg oksebryst, kylling og evt. marvben i en stor gryde, og hæld koldt vand over, så det dækker. Bring det hele i kog ved jævn varme, og skum omhyggeligt.
Kom 2-3 hele nelliker i løget. Tilsæt de rensede grøntsager, løg, krydderurtebuket, peberkorn og salt. Kog videre ved svag varme til kødet er mørt, ca. et par timer, men tag grønsager og kylling op, når de er møre og hold dem varme. Tag også oksekødet op, når det er mørt. Skum suppen omhyggeligt, tilsæt de hvide bønner, varm dem igennem, og smag suppen til. Skær grønsager, kylling og oksekød i passende stykker, og fordel dem i varme, dybe tallerkener. Hæld suppen over, drys med hakket persille og server med små, gratinerede brød. |
|
Opskriften er vist 24801 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne