Små napolionshatte
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt æggeblomme og vand og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3 mm tyk dejplade. Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 5½ cm. i diameter). Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca 20 kager. Tril ca. 20 små marcipankugler og læg en på hver kage. Saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen. Sæt napolionshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ca. 8 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Lad dem køle af. Tips: "Hattenes" hjørner kan dyppes i smeltet overtrækschokolade |
|
Opskriften er vist 35465 gange,
og udskrevet 1545 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Mig på 13 - 2011-11-03 15:09:27 Vi har lavet dem i hjemkundskab og de er bare mega gode!!! Sanne - 2010-12-11 14:11:16 Glæder mig til at lave dem - kan de fryses? anonym - 2010-05-12 15:01:37 Har smagt dem. Dejlige kager mikkel kristensen - 2010-03-15 20:06:32 de smager og dufter rigtig godt men jeg kunne altså ikke få mere end 16 ud af denne her opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne