Vaniljesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en skummende masse med en elpisker.
Flæk vanillestangen og skrab omhyggeligt alle kornene ud. Opløs maizenaen i en gryde med mælk og tilsæt vanillekornene. Pisk æggemassen I og varm forsigtigt vanillesovsen op, til den begynder at tykne og får en cremeagtig konsistens. Der kan evt. tilsættes lidt gul frugtfave hvis du synes vaniliesaucen mangler farve. Tips: Særdeles velegnet til syltet frugt, men også til is, kager og tærter med frugt og budding |
|
Opskriften er vist 34955 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-15 10:47:23 Lækker lækker vaniliesovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne