Vaniliesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Hæld rørsukker, fløde og den hele vanille i en gryde
Når den er ved at koge tages den af pladen og den hele vanillestage tages op og skarves fri af korn, som lægges ned til den varme fløde. Herefter bringes dette i et hurtigt opkog hvor der skrues HELT ned for varmen ikke slukke Pisk da æggeblommerne i et ad gangen til den får den cremet konsistens. Cremen stilles her efter på køl i køleskabet (gerne natten over) |
|
Opskriften er vist 12805 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne