Grøn aspargessuppe

Grøn aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Kræftens Bekæmpelse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.grønne asparges
3 porrer i ringe
20 g.smør
8 dl.hønsebouillon
4 dl.letmælk
 Revet citronskal
½ bdt.hakket persille
2 spsk.parmesanost
 
Opskrift:
Kog de træede ender af aspargesene, porretoppe og persillestilke i hønsebouillonen i 15 min. Sigt bouillonen. Del aspargesene i mindre stykker og gem hovederne. Smelt smørret og sauter porrerne 5 min. heri. Tilsæt den siede bouillon, bring den i kog og kog 15 min. Tilsæt aspargesstykkerne og kog yderligere 5 min. Tilsæt mælken og blend suppen. Passér den gennem en sigte, varm den igennem og smag til med salt, peber og revet citronskal. Fordel aspargeshoveder og den varme suppe i 4 dybe tallerkener, drys med hakket persille og revet parmesanost og server ristet brød eller brødcroutoner til.





karakterer:
Opskriften er vist 24466 gange,
og udskrevet 780 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-15 19:34:30
Ok. Men smager lige vel meget af porre

  -   2008-02-14 16:47:00
Meget lækker. Havde ingen porer i huses, brugte løg. dejligt.